Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
02166064396

Hizmet Noktası Olmanın Avantajları

19-05-2023 18:59
Hizmet Noktası Olmanın Avantajları
Link: Hizmet Noktası Olmanın Avantajları

Fizyoterapistler, Diyetisyenler, Psikologlar ve tüm sağlık caiması profesyonelleri, Kendilerine ait danışmanlık merkezi sahibi iseler, Fizyofiplus A.Ş.’nin Hizmet Noktası olabilirler. Hizmet noktası olan merkezlerin yararlanacağı imkanlar şunlardır:
1)Fizyofiplus Randevu ve Takip Yazılımını kullanıp, danışanlarının randevularını organize edebilirler. Ayrıca danışanlarının geriye dönük tüm raporlarını alıp işletmeleri için gerekli olan tüm analizleri yapabilirler.
2)Fizyofiplus A.Ş. tarafından 81 ilden gelen yüz yüze danışan taleplerini yine yazılım üzerinden en yakın hizmet noktasına randevu olarak yazılacaktır.
3)Cihaz Kiralama hizmeti sayesinde hem kendi klinikleri için hem de danışanlara yönelik kiralama hizmeti yapabileceklerdir. 
4)Kurumsal Hizmetler sayesinde Fizyofiplus A.Ş. olarak anlaşma yaptığımız firmaların 81 ildeki şube çalışanlarına hizmet verebileceklerdir.
5)Merkez tarafından verilen eğitimler sayesinde Hizmet Noktası çalışanlarına meslek içi ve dışı gelişim eğitimler organize edilecektir.
6)Online Hizmetler gelecek zaman diliminde Hizmet Noktalarına açılacaktır.
Bunlarla birlikte bir çok sosyal projeye Hizmet Noktaları dahil olabileceklerdir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.